Menu

Retail

Unitherm-airconditioning-toepassingen-retail

Fluisterstil, strak design, betrouwbaar

Airconditioning > Toepassingen > Retail

Retail

Voor het koelen van winkelpanden van klein tot groot kunnen wij geïntegreerde en energiezuinige oplossingen bieden voor koelen, ventileren en verwarmen. Omdat Unitherm een koeltechnisch installatiebedrijf is kunnen wij ook de eventuele koel- en vriesmeubels of cellen voor u leveren en installeren.

Geïntegreerde oplossingen:

Met de moderne warmtepomp koelmachines zijn oplossingen voorhanden waarbij meerdere verbruikers met verschillende instellingen worden aangesloten op 1 machine . Zo kunnen wij totaalconcepten verzorgen voro o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Luchtgordijnen bij de entree waarmee gekoeld of verwarmd wordt
  • Koel- en verwarmingsunits in de  winkel, veelal cassette of satelliet units die over het volledige oppervlak voor voldoende temperatuurbeheersing zorgen
  • Ventilatiesystemen met warmte terug winning (WTW) voor energiebesparing.
  • Gekoelde displays, vitrines en koel-/vrieseilanden
  • Vloerverwarming

Esthetiek:

Om te zorgen dat uw winkel de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft kunnen wij u aan de hand van vele voorbeelden helpen met het maken van de juiste keuzes qua design en uitstraling

Energiebesparing: VRF systemen bieden een totaaloplossing waarmee de energiestromen tussen ruimtes onderling uitgewisseld kan worden waardoor zeer grote energiebesparingen mogelijk worden.

Er is een grote variëteit aan binnenunits beschikbaar die allemaal bijzonder effectief en stil zijn.

Unitherm-Airconditioning-toepassingen-retail