Menu

Woonhuizen

Unitherm-airconditioning-toepassingen-woonhuizen

Fluisterstil, strak design, betrouwbaar

Airconditioning > Toepassingen > Woonhuizen

Woonhuizen

In algemene zin wordt in de particuliere woonhuis sector veel gebruik gemaakt van wand en vloerunits. De nadruk ligt meestal op economische oplossingen waarbij een zeer stille werking van de hoofdcomponenten een must is en met een hoge betrouwbaarheid tegenover een laag verbruik.

Unitherm maakt gebruik van de apparatuur van de marktleiders op het gebied van airconditioning zodat u kunt vertrouwen op de best beschikbare technologie.

Geïntegreerde oplossingen

Met de moderne warmtepomp units zijn interessante totaal oplossingen voorhanden waarmee voorzien kan worden in warmte en koude behoefte voor het hele huis inclusief uw tapwater:

  • Direct uitblazende koel- en verwarmingsunits in het huis
  • Ventilatiesystemen met warmte terug winning (WTW) voor energiebesparing.
  • Vloerverwarmings units waarmee de vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren gevoed kunnen worden
  • Tapwater systemen met boiler waarmee water temperaturen boven de 65 ˚C geleverd worden

Esthetiek

Wij kunnen u helpen om te zorgen dat de uitstraling van de apparatuur goed overeen komt met uw huis waardoor de apparatuur zo min mogelijk in het oog springt.

Daar waar mogelijk kunnen wij de systemen uiteraard ook zo ontwerpen zodat de diverse componenten juist wat meer naar voren komen om hiermee bijvoorbeeld een meer industrieel ontwerp te krijgen.

Energiebesparing: VRF systemen bieden een totaaloplossing waarmee de energiestromen tussen ruimtes onderling uitgewisseld kan worden waardoor zeer grote energiebesparingen mogelijk worden.

Er is een grote variëteit aan binnenunits beschikbaar die allemaal bijzonder effectief en stil zijn.