Menu

Vacature koelmonteur

Unitherm is vanwege sterke groei op zoek naar een koelmonteur. Wij zoeken een collega die zich kan herkennen in de volgende profielschets:

  • Zowel in staat om projectmatige montageactiviteiten te coördineren en uit te voeren als het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden
  • Enige jaren ervaring met koeltechniek en/of airconditioning
  • Bij voorkeur enige affiniteit met de besturing en regeltechniek rond koel- & klimaatsystemen
  • Het in eerste lijn beschikbaar zijn voor storingen
  • In het bezit van een F-gassen certificaat en een rijbewijs
  • Woonachtig in de provincie Zuid Holland of bereid hierheen te verhuizen
  • Toont initiatieven en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Voelt zich prettig in een omgeving met gevarieerde klanten en gevarieerde installaties

Alhoewel wij in principe projecten in heel Nederland realiseren, zullen de meeste klanten zich toch in de Randstad of in de nabijheid hiervan bevinden.

Unitherm is een full-service installatiebedrijf waar veel projecten worden gerealiseerd met koelsystemen, zowel DX als indirect, zowel voor hoge als voor lage temperaturen. Meestal betreft het installaties die als een turn-key project geïnstalleerd en geleverd worden, inclusief de benodigde besturing. Het is niet de doelstelling van het bedrijf om alle disciplines zelfstandig te kunnen uitvoeren maar om daar waar nodig verbanden aan te gaan met collega leveranciers/installateurs van bepaalde specialismen. Op deze manier is Unitherm met recht een totaal installateur te noemen.

Voor de juiste kandidaat biedt Unitherm een “ondernemende” werkkring waar je veel flexibiliteit krijgt maar waar ook flexibiliteit gevraagd wordt. Er wordt zowel in arbeidsklimaat als ook in financiële zin veel waardering getoond voor mensen die de balans tussen klantgerichtheid, “hart voor de zaak” en eigen ontwikkeling nastreven. Uiteraard krijg je een goed ingerichte bedrijfswagen ter beschikking alsmede andere voor de functie noodzakelijke tools. Als je het leuk vindt om je kennis en ervaring aan te wenden voor een direct zichtbaar resultaat, neem dan contact met ons op.