Menu

Vacature – Werkvoorbereider – Engineer – Projectleider Koudetechniek

Heb jij kennis van koeltechnische- of klimaatinstallaties? Ben je als engineer, werkvoorbereider, projectleider, sales engineer of in een combinatie van deze functies in het vak actief? Eraan toe om in een leuke vernieuwingsgerichte, overzichtelijke onderneming in een centrale rol aan de slag te gaan? Dit is jouw kans. Voor Unitherm zoekt MovetoCatch iemand die inhoud kan geven aan (delen van) de volgende functies:

Werkvoorbereider – Engineer – Projectleider Koudetechniek

Opdracht intake doen, project voorbereiden/leiden en als je wilt ook ondernemen

De functie:

Je doet opdracht intakes bij klanten op locatie. Je brengt de situatie bij de klant op locatie (bijvoorbeeld: fabriek, productie ruimten, bedrijfshal of ander gebouw) in beeld en inventariseert de wensen. Op kantoor werk je uit hoe in de specifieke situatie het beste invulling gegeven kan worden aan de vraag. Desgewenst overleg je met één van je collega experts, je werkt jouw ontwerp en calculatie uit en offreert aan de klant. Of, als je liever de al bedachte en verkochte projecten onder je hoede neemt kan dat ook. Dan wordt jij verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de diverse projecten in de industriële klimaattechniek en in de voedingssector (productie). En als je zowel in het voortraject met de klant betrokken wilt zijn én als projectleider uitvoerend graag bezig bent: dat kan ook.

Daarnaast zal jij je bezighouden met de volgende taken:

  • Je werkt projectplanningen uit, hebt zicht op de kritische momenten en selecteert/besteld de materialen;
  • Je instrueert de monteurs, ziet erop toe dat projecten in lijn met de VCA en CE/PED procedures worden uitgevoerd, lost tijdens het project voorkomende problemen op, houdt bouwvergaderingen en onderhoud het contact met de klant;
  • Je houdt de vinger aan de pols wat betreft de uren en andere middelen, houdt meer- minderwerken bij en bent verantwoordelijk voor het projectresultaat;

Heb jij kennis van koel- koudetechniek?

Binnen Unitherm draait het er om dat je in de schoenen van de klant gaat staan. Begrijpen wat de bouwkundige- en installatie-situatie daar is en wat aan koude of klimaat gegenereerd moet worden. Met de klant goed communiceren, samenwerken. Onderling doen we dat ook. Het past en werkt als jij over goede communicatieve vaardigheden beschikt, een open lerende opstelling hebt en je weet dat je samen verder komt dan alleen.

Verder:

  • Werk en denk je op HBO niveau, ben je een gedreven persoonlijkheid en weet je van organiseren;
  • Kun je goed overweg met MS office, diverse andere software, ben je accuraat en beschik je over een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen;

Werken bij Unitherm:

Bij Unitherm zijn we er trots op dat we de mooiste/beste installaties voor en in samenwerking met klanten ontwikkelen en realiseren. Onze klanten ervaren de klant- en service gerichtheid bij elk van de collega medewerkers. Dagelijks werken we met elkaar in een plezierig ongedwongen sfeer en zetten wanneer nodig allemaal een tandje bij om toch net dátgene voor elkaar te krijgen wat voor de klant belangrijk is.

Het aanbod:

  • Een plaats in een leuk en qua koude- en koeltechniek uitstekend bedrijf.
  • De ruimte om je of richting klanten, werkvoorbereiding of projectleiding te ontwikkelen: of in combinatie.
  • Mooie, leuke, prettige klanten met een diversiteit aan en regelmatig technisch uitdagende projecten in binnen- en buitenland.
  • Een leuk team van circa 10 collega’s, inclusief een groep uitstekende monteurs.

De 2 eigenaren zorgen dat er opdrachten zijn, dat klanten een goed doordacht ontwerp/voorstel ontvangen en nemen de verdere werkvoorbereiding en projectleiding voor hun rekening. En als jij instapt, dan regelen jullie die zaken met zijn drieën. Je bent verzekerd van korte lijnen, waar nodig schakelen we supersnel. Naast de juiste focus en aandacht in de werkzaamheden doen we regelmatig iets gezelligs als collega’s met elkaar. Afgelopen voorjaar was dat een weekeinde met elkaar (incl. partners) op wintersport.

Interesse en wil je meer weten? Even buurten, kennismaken op locatie bij Unitherm? Bel, app of mail met jobkuyvenhoven@movetoctach.nl of 06-52601456.

En neem voor een indruk een kijkje op de samengestelde fotogalerij en lees: ‘wat medewerkers zeggen over’ achter de volgende link: http://www.movetocatch.nl/index.php?b=10&bedrijf_id=43