Menu

Referenties

Onze referenties

 

 
 
 

Opticool

Wij zochten een partner voor onderhoud van onze koelmachines .

Het was voor ons niet moeilijk. We hebben gekozen voor Unitherm vanwege de flexibele houding en inzet. Meedenken voor oplossingen en verbeteringen in systemen  als een partner dat vinden wij een goede zaak . Is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en geen nonsens.

 
 

Kardex Remstar

Wij hebben als Kardex Remstar een zeer hoge kwaliteitsstandaard en zijn dan ook zorgvuldig met het kiezen van onze partners.

Unitherm is voor ons al vele jaren een betrouwbare & fijne partner die met haar producten en diensten exact aansluit op de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze geconditioneerde oplossingen.

 
 
 
 
 

KP Holland

Reden waarom we voor Unitherm gekozen hebben is omdat we goede ervaringen met Unitherm hebben. Er zijn in het verleden betrouwbare oplossingen geïnstalleerd, goed onderling contact en prima service.

 
 
 
 

Cocon Vastgoed

Unitherm heeft voor ons de koel- en luchtbehandelingsinstallatie van Zwaansvliet in Amsterdam gemaakt. Het is een scherpe en flexibele partij die in een prettige samenwerking een goede installatie heeft gerealiseerd.

 

Unitherm_-Airconditioning-cargill

 
 
 
 
 
 

Cargill

Unitherm is al jaren een betrouwbare partner voor onze koeling en klimaat gerelateerde projecten. Zij hebben ons bij een grote verscheidenheid aan technische uitdagingen geholpen om tot inventieve oplossingen te komen.